List your property

Featured Properties

Contact Details

Address:

Jan Kuipers
Laval
Lapeyrouse
63700

Reviews:

8 reviews

Price per night:

price from €65

Telephone:

0473526312

Description:

Description for B&B:

We're only 12 kilometres (8 miles) away from the highway A71 Paris, Clermont Ferrand, Lyon (direction of the south). You could decide to spend your holiday with us, or take a breather for a few days.

The Auvergne is situated in the centre of France. Its a unique area full of unspoilt landscape. It's the only region in France without nuclear power stations.

During your stay you can visit the countless dormant volcanoes, crystal clear lakes and the breathtakingly high mountains. Not only the extravagant nature but also the rich culture will lift your spirit! Numerous castles, churches and authentic villages are all within your reach. The area is perfect for water sport and wellness lovers. In Lapeyrouse youll find a beautiful lake for swimming and fishing. Theres also the possibility to rent a tennis court. In the gorges of the river de Sioule, about twenty kilometres away from le Chabrol, theres even the possibility to kayak or canoe.

Reviews

Appréciations pour Chambres DHôte B&B au Chabrol Auvergne Piscine, Lapeyrouse:

Au Chabrol is een echte aanrader!
Review by: Laura Rexwinkel, Fev 9 2019 2:28PM
Voor de derde keer vakantie bij Le Chabrol. Super-gastvrije Jan en Annelies hebben één grote hobby: zorgen dat hun gasten een onvergetelijke vakantie hebben. Verder: een heerlijke omgeving, prachtig uitzicht, wandelen, fietsen en fijn relaxen aan het zwembad met een lekker flesje wijn! Uitgebreid ontbijt met eitjes, vers geperste jus d'orange, croissantjes van de warme bakker. Maar dan het diner.... Het deed niet onder voor een sterrenrestaurant! De ene dag magret de canard met sinaasappelsaus, de volgende dag lamsbout met gevulde courgette, de dag erna kalfskotelet met roquefortsaus. Kortom: Le Chabrol is een echte aanrader!
Gastvrijheid, rust, natuur
Review by: Peter, Fev 8 2019 9:14AM
We hebben genoten van onze vakantie bij au Chabrol.
Na een prachtige reis werden we ontvangen door Jan en Annelies. Zij zijn heel vriendelijke en gastvrije Nederlanders. Dezelfde avond nog heeft Jan heerlijk voor ons gekookt. Sindsdien hebben wij weinig buiten de deur gegeten! Onze kamer was prima, mooie badkamer.
Wij hebben in de directe omgeving gewandeld en gefietst. Wat een prachtig landschap, en wat een rust! Wij komen zeker nog een keer terug. Dit is een echte aander!


Een heerlijke vakantie!
Review by: Wendy Willemsen, Jan 26 2019 12:58PM
Een perfecte vakantie gehad bij Au Chabrol. Jan en Annelies zijn heel vriendelijke en gastvrije mensen. We hebben genoten van de lekkere hapjes en de maaltijden. Jan is wat ons betreft een zeer goede kok!

Mooie kamer met een groot en goed bed, nette badkamer en apart toilet. Er is een eetkamer met uitzicht op de tuin. Vanuit de tuin is er een prachtig uitzicht op het heuvellandschap. Het zwembad ligt er mooi bij en is redelijk groot.

We hebben heerlijk gewandeld. De routes beginnen direct als je de tuin van Au Chabrol uitloopt. Het is een prachtige heuvelachtige omgeving. Het lijkt of de tijd heeft stilgestaan in dit zeer oude argrarische gebied. Je komt hier helemaal tot rust.
Tot rust komen
Review by: Oscar en Franka Eggen, Jan 2 2017 4:49PM
Weer super om hier in au Chabrol in de Auvergne te zijn. Het weerzien met Annelies, Jan en Ijola, de lieve border collie, voelde vertrouwd. Het zijn hartelijke mensen, die er alles aan doen om het verblijf onvergetelijk te maken. Lekker eten, relaxen in de heerlijk verwarmde hottub in de avonduren bij een prachtige sterrenhemel aan het eind van een zonovergoten dag. Vanuit de gîte kun je prachtige wandelingen in de natuur maken. Dat kan ook met de aanhankelijke border colli van Jan en Annelies. Een zeer schrander en lief beestje, dat zeer verzot is op wandelen, rennen en apporteren in de natuur. Met de auto zijn verder verschillende mooie plaatsjes in de omgeving te bezoeken. Ook de brocantes, de marktjes zijn zeer gezellig.
Hier kom je echt tot rust
Review by: Kim Ruijs, Sep 15 2016 8:38PM
Op de weg terug naar Nederland dit heerlijke plekje bij Annelies en Jan gevonden. Samen met onze dochter van 1 jaar hebben we 2 nachten in een fijne kamer kunnen doorbrengen. De kamer is ruim en het bed ligt heerlijk. De gastheer en vrouw maken het de gasten op hun gemak en voorzien je van een geweldige service. Naast dat het gezellig is wordt er ook nog heerlijk gekookt zelfs een kindermenu! Perfect verblijf voor met een kleintje.
verblijf Le Chabrol Lapeyrouse
Review by: Marijke Rebel, Aou 11 2016 10:47AM
Een echte aanrader! Wat een warm bad. We hebben een paar geweldige dagen gehad bij Jan en Annelies. De kamer is super. We hebben genoten van het zwembad met fantastische tuin. Ik raad iedereen aan om van de kookkunsten van het echtpaar gebruik te maken. De omgeving is prachtig en we hebben dan ook fijne wandelingen gemaakt. We kwamen tijd tekort om de leuke marktjes en brocantes af te lopen. Jan en Annelies we hebben genoten en komen zeker volgend jaar terug.
Nice spot
Review by: Richard Wunderink, Juin 24 2016 4:03PM
We just arrived home from a fantastic vacation in D`Auvergne. We visited the B&B "au Chabrol" for two day`s before we moved in there vacation home on there property for a week.
It`s a perfect place to stay for a couple of day`s.
If you want to, the owner serves a high class meal and a good breakfast for a fair price and you can have a swimm in there swimming pool if you want to have a cooling down after a nice walk in the beautifull country.
Thank You for a nice holliday Jan and Annelies.

Greetings, Karin and Richard
Séjour du 1er mai 2015
Review by: Verkindere, Mai 5 2015 6:22PM
Gîte formidable et super accueil.
Nous y avons séjourné 1 nuit a 2 adultes et 2 enfants. Les hôtes sont charmants et vraiment très simple. Le petit déjeuner est très sympathique. A essayer impérativement!

view more »

Write a review

Map

Prices

Property type Quantity
Prices in €
Daily Prices Weekly Prices
min. max. min. max.
extra bed
breakfast
B&B
(2 pers.)
2 65 75 390 450 15

Services

Wi-fi
Swimming Pool
Parking
Garden
Dinner

The nearest listings:

  • Start typing for suggestions...