Lignerolles, 61190

En un soporte aldea tranquila en el bosque de Perche, dos habitaciones en una zona tranquila en el granero de una antigua granja Percheron.

Descriptif Chambres D'Hotes:

Las habitaciones (20 m2 cada uno) en el suelo. En la sala de desayunos de la planta y cocina para los huéspedes. El tiempo lo permite desayunar fuera. Gran jardín (2 hectáreas) de praderas abiertas y bosques, donde cada uno puede encontrar su rincón. Acceso directo al bosque de Perche y Trapa y el GR 22 sendero que conduce al clímax de la Perche.
Aparcamiento.

opiniones

A continuación se presentan los últimos comentarios para este listado:

mooie locatie, aangename ontvangst
Opinion par: Marnix & Sophie, Aou 22 2016 12:57AM
Marie & Richard ontvangen je zeer vriendelijk, de kamers zijn basic, maar groot en met goede bedden, het ontbijt welverzorgd en gevarieerd, enig minpuntje is ietwat gebrek aan opbergruimte, maar daartegenover staat dat er een gemeenschappelijke plaats (even groot als beide kamers samen) met mogelijkheid tot koken. Daarbovenop krijg je een wijdse tuin, een verwarmd zwembad (niet op de rand van het koude, maar behaaglijk warm om in te zwemmen) en als je vriendelijk bent lenen ze nog eens (gratis) fietsen (voor ons waren dat er 4, waarvan 2 voor grote kinderen) en Richard leerde onze kinderen dan ook nog eens de finesses van het biljarten in alle mogelijke vormen (van driebanden, tot Franse en Amerikaanse pool) op een zeer goed onderhouden biljart en als het regent is er nog steeds de trampoline in de schuur.
Wij huurden de (enige) twee kamers en zo werd het eigenlijk een "gite" met ontbijt.

mostrar más

Escribe una crítica

Pricing

Type
d'héberg.
Quantité
Tarifs en €
Tarif Jour Tarif Semaine
min. max. min. max.
lit suppl.
p'tit déj

Services

 
acceso para minusválidos
 
cena
 
Se admiten mascotas
 
aparcamiento
 
piscina
 
tenis
 
jardín
 
aceptan tarjetas de crédito
 
Wi-Fi


Publica tu anuncio propietario